Markus Evangeliet

Recensioner:

Han gör texten till människor: döva, blinda,lärjungar, fariséer med små subtila gester och röstvariationer. Han dramatiserar istället för att predika, och texten börjar att leva, andas. markus beskriver Jesus som den som sår ord. Roger Storm gör samma sak. Han är trädgårdsmäster som odlar sin kål, kultiverar själar. Storm och Fredriksson gör texten till kött och meningar till känslor.
Lars Ring, Svenska Dagbladet

Roger Storm, en smidig aktör som ger berättelserna en utformning som vore det första gången de relaterades. Här står hans instudering inte ögonvittnesrapporten långt efter. Och närmare kan man knappast komma berättarteaterns ideal.
Bo Ingvar Kohlberg, Upsala Nya Tidning.

Roger Storm genomför med bravur kraftprovet att stå i centrum för alla koncentrerade blickar. Han har också den nödvändiga förmåga som medför att intresset fokuseras på honom och den berättelse han har att förtälja.
Lars Schill, Gotlands Allehanda

Roge Storm förmår som den gode berättare han är att spela över större delen av lyssnarens känsloregister. Och även om han själv inte utför några under låter han publiken ana något mirakulöst.
Benny Abrahamnsson, Karlskoga Tidning

Det är en lugn säker Storm som ”drar” Markusevangeliet rakt igenom som den actionrulle den faktiskt också är… man måste beundra Storm för hans förmåga tt göra allt detta levande utan att skuva upp spelet. Det är med återhållen intensitet som han fångar publiken från första stund till sista.
Gunnar Lindén, Nerikes Allehanda

Skriv en kommentar.

Switch to english