Aktuellt

Norrbottensteatern

Under våren 2020 kommer Roger turnera med en musikalisk Road trip för att därefter börja repetera Ibsenföreställningarna Ett dockhem och Hedda Gabler, premiär hösten 2020. 

 

Musik

Roger Storm samarbetar med gitarristen Mats Norrefalk. Med ”Svenska visor i sommarnatten” vid Stiklestad Nasjonale Kultursenter, Norge, gjorde de succé med en utsåld föreställning sommaren 2019. Det musikaliska samarbetet fortsätter. Vid förfrågningar kontakta:
Roger Storm 070-655 34 89 

Föreläsningar

I samarbete med psykolog Ulrich Stoetzer erbjuds föreläsningar, workshops, kurser och konsulttjänster som utvecklar individer och organisationer gällande personalutveckling, ledarskap och organisationsförbättring baserat på forskning om den goda arbetsplatsen. Gestaltande föreläsningar och kurser som blandar fakta och underhållning.
”Ett viktigt perspektiv är hälsan. Den hälsosamma arbetsplatsen är en förutsättning för effektivitet, produktivitet och lönsamhet. Mår personalen bra går verksamheten bra.”Vid förfrågningar kontakta:
Ulrich Stoetzer 070-251 29 56
Roger Storm 070-655 34 84 

Övrigt

Markusevangeliet

Det här är ingen vanlig teaterföreställning. Här finns inga kostymer, ingen utbyggd scenografi. Här finns bara en skådespelare, några ljusstakar och ett bord.

Texten Markusevangeliet, som vi finner det i bibeln. Inte ett ord är bort- taget, inte ett enda ord är tillagt. Det är ett försök, att inom berättarteaterns ramar gestalta Markus version av evangeliet utan att förkunna. Även om det skildrar en tid och kultur så fjärran från vår egen så är Markusevangeliet aktuellt och sätter våra liv i fokus. Det är väldigt äkta och mänskligt nära och samtidigt en stor kulturell, andlig och mänsklig teaterupplevelse som dessutom visat sig vara lättsåld och tilltala en bred publik.

Information

För förfrågningar angående Markusevangeliet, se under Kontakt.

Recensioner

Han gör texten till människor: döva, blinda,lärjungar, fariséer med små subtila gester och röstvariationer. Han dramatiserar istället för att predika, och texten börjar att leva, andas. Markus beskriver Jesus som den som sår ord. Roger Storm gör samma sak. Han är trädgårdsmäster som odlar sin kål, kultiverar själar. Storm och Fredriksson gör texten till kött och meningar till känslor.
Lars Ring, Svenska Dagbladet
Roger Storm, en smidig aktör som ger berättelserna en utformning som vore det första gången de relaterades. Här står hans instudering inte ögonvittnesrapporten långt efter. Och närmare kan man knappast komma berättarteaterns ideal.
Bo Ingvar Kohlberg, Upsala Nya Tidning.
Roger Storm genomför med bravur kraftprovet att stå i centrum för alla koncentrerade blickar. Han har också den nödvändiga förmåga som medför att intresset fokuseras på honom och den berättelse han har att förtälja.
Lars Schill, Gotlands Allehanda
Roger Storm förmår som den gode berättare han är att spela över större delen av lyssnarens känsloregister. Och även om han själv inte utför några under låter han publiken ana något mirakulöst.
Benny Abrahamnsson, Karlskoga Tidning
Det är en lugn säker Storm som ”drar” Markusevangeliet rakt igenom som den actionrulle den faktiskt också är… man måste beundra Storm för hans förmåga tt göra allt detta levande utan att skuva upp spelet. Det är med återhållen intensitet som han fångar publiken från första stund till sista.
Gunnar Lindén, Nerikes Allehanda

Switch to english